8.5 C
New York
maandag 25 mei 2020

Stroomstoring in deel van Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel – Opgelost!

Netwerkbeheerder Stedin heeft op Hemelvaartsdag 21 mei een stoomstoring gemeld om 08:39 uur in de postcodes 2911 en 2841. Volgens Stedin zitten 2108 klanten zonder stroom.

Postcode 2911 is het gebied van Klein Hitland, Kortenoord en ‘s-Gravenweg, uit de sociale media blijkt dat de storing vooral de bloemenbuurt, rond de dijk, het oude dorp en de Westringdijk treft. In de Staatsliedenbuurt kan het per straat verschillen blijkt.

Stedin geeft aan : “Monteurs van Stedin zijn onderweg voor onderzoek en herstel van de stroomvoorziening“. Om 09:47 uur bleek de oorzaak van de storing een defecte elektriciteitskabel te zijn en heeft Stedin dit opgelost. Hierna kon er eindelijk koffie worden gezet zoals enkelen inwoners op Facebook lieten weten.


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
321VolgersVolg
479VolgersVolg