8.5 C
New York
woensdag 21 april 2021

Derde ronde kaartenactie Welzijn Zuidplas

Bijna 200 kaarten werden afgelopen woensdag verstuurd naar 80-90 jarige in gemeente Zuidplas. Waaronder veel zelfgemaakte kaarten met een hartverwarmende boodschap als ‘we denken aan jullie’,  een knuffel van mij’, lieve groet van een dorpsgenoot’.

Welzijn Zuidplas wil graag nog meer ouderen blij maken met een kaartje. Daarom is de kaartenactie verlengd tot en met 10 juni. Zo ontving elke deze ouderen een mooi pakketje met een kaart of tekening, een brief van de Ouderenadviseurs van Welzijn Zuidplas en een flyer van ‘Heel Zuidplas belt’.

Opsturen kan naar Welzijn Zuidplas, Postbus 191, 2910 AD Nieuwerkerk aan den IJssel. Of doe ze zelf in de brievenbus van Welzijn Zuidplas, De Meidoorn 1a in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook kunnen kaarten gedeponeerd worden bij een van de ‘Kaartendozen’. Deze staan bij Jumbo Zevenhuizen, Plus Moerkapelle en in de hal van het appartementencomplex t.o. de Meander (Boslaan 22) in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg