8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Bloemenactie SP levert 500 euro op voor de Boodschappenkast

De SP heeft tijdens de corona crisis bloemen verkocht. De actie was bedacht voor mensen met een kleine beurs die een normale bezorgservice niet kunnen betalen maar de bloemen normaliter zouden brengen.

De partij heeft meer dan 500 boeketten in Zuidplas en Waddinxveen rondgebracht. De bloemen werden gekocht bij lokale telers in de regio en door de socialisten voorzien van een kaartje en bezorgt. De doelstelling van de partij was het kostenneutraal te doen en als er al wat over zou blijven dit naar de Boodschappenkast zou gaan. Dit werd een bedrag van 500 euro en die werden op anderhalve meter op zaterdag 23 mei aan Nynke Bosselaar gegeven.

Bosselaar was er erg verbaasd over de hoogte van het bedrag. Op dit moment zijn er in Zuidplas 29 gezinnen afhankelijk omdat ze, ondanks dat ze in armoede leven, net iets te veel verdienen voor de norm van de Voedselbank. Afgelopen week kreeg Bosselaar tassen van Michels Administratie en Belastingadvies. Met dit bedrag kan ze voor aankomende weken weer voorzien in de vraag van de gezinnen.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg