8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

MOZ-Art gaat weer open

Vanaf 2 juni start MOZ-Art weer met fysieke lessen op de locaties. We kijken ernaar uit om de leerlingen weer te verwelkomen en weer samen muziek te kunnen maken.

Uiteraard binnen de geldende protocollen en richtlijnen. De voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang. Er worden schermen in de lokalen geplaatst om de 1,5 meter regel te kunnen waarborgen tussen docent en leerling. Ook staan er handgels en zal er gebruik worden gemaakt van andere ingangen om het verkeer in het gebouw goed te regelen.

De afgelopen weken gingen de instrumentale muzieklessen bij MOZ-Art online door. Dit was uiteraard voor zowel de leerlingen als de docenten even wennen. Toch werden snel allerlei werkvormen uitgeprobeerd en door ieders enthousiasme en flexibiliteit werden het bijzondere en bovenal leuke lessen. Zelf muziek maken kan namelijk altijd.

Muziek geeft afleiding, plezier en je kunt er je emoties in kwijt. De ideale hobby in crisistijd dus! Wil je ook een instrument leren spelen of het weer oppakken? Probeer dan nu de kennismakingscursus (ook online) van 5 lessen van 20 minuten nog voor de zomervakantie. Interesse? Mail naar: info@moz-art.nl

Leerling Fenne heeft nog 1x online klarinetles van docent Joyce Bellefroid

Advertentie