8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

’t Blok organiseert wederom online FIFA tournooi

Door de maatregelen die zijn genomen vanwege corona zet Jongerencentrum ’t Blok in op online activiteiten. Jongerenwerker Rick Gort organiseert op vrijdag 5 juni vanaf 20.00 uur een online FIFA toernooi waar je het opneemt tegen andere jongeren vanuit je eigen huis. Ben jij goed in FIFA? Dan is dit wat voor jou! De winnaar krijgt een waardebon en een boeket die je aan iemand kan geven die je aan het hart gaat.

Wat moet je doen?

  • Geef je voor- en achternaam, leeftijd, woonplaats, gebruikersnaam en je 06 nummer door via rick@welzijnzuidplas.nl
  • Een uur voor aanvang van het toernooi worden de spelregels en de poule indeling gestuurd via Whatsapp.
  • Je kunt je aanmelden tot donderdag 4 juni 20.00 uur, wees er snel bij!
  • Maximaal 16 deelnemers VOL=VOL  *Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan kom je op de wachtlijst voor het volgende toernooi.

Voor meer informatie en online activiteiten kun je kijken op het Instagram account @jongerencentrum_t_blok  of op www.welzijnzuidplas.nl/corona

Sebastiaan Harmsen wint eerste online toernooi

Tijdens de knock-out fase waren er spannende potjes en gingen er vier deelnemers door naar de halve finales. Omdat er geen face2face contact was werd er vooral gecommuniceerd via whatsapp. Dit leidde soms tot erg leuke reacties onderling. “hoe oud ben jij eigenlijk”  of  “jij speelt dit iedere dag” .

In de finale gingen Thijn en Sebastiaan de strijd met elkaar aan. Beide spelers kozen Frankrijk als team en was het een spannende wedstrijd, uiteindelijk trok Sebastiaan Harmsen aan het langste eind en won met 3-1. Hij ontving een cadeaubon en een bos bloemen die hij aan iemand kan geven die hem aan het hart gaat.

Voorbeeld van afbeelding

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg