8.5 C
New York
vrijdag 3 juli 2020

Nieuwe afhaalservice bibliotheek in Moerkapelle

Goed nieuws. Onze vestiging in Moerkapelle mag ook weer open. Vanaf 15 juni zal hier een afhaalservice beschikbaar zijn.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om deze locatie volledig te heropenen. Toch willen we graag weer iets bieden aan onze klanten in Moerkapelle. Daarom hebben wij ervoor gekozen om voorlopig een afhaalservice te regelen.

Hoe werkt het?

Je reserveert van te voren jouw gewenste boeken vanuit de catalogus op onze website. Zodra je een mailtje ontvangt dat ze voor je beschikbaar zijn, kun je de boeken ophalen op onderstaande afhaaluren:

Vanaf maandag 15 juni elke maandagavond tussen half 7 en 8 uur.

Uiteraard ben je van harte welkom in onze andere vestigingen om materialen te lenen en in te leveren. Waddinxveen, Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel zijn geopend. Zie voor onze exacte openingstijden onze website www.bibliotheekdegroenevenen.nl .

Is het lastig voor je om langs de Bibliotheek te komen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden ook thuisservice en brengen de boeken graag aan huis, op een veilige manier. Tot 15 juni in Moerkapelle.

Volg het laatste nieuws

2,270FansLike
322VolgersVolg
496VolgersVolg