8.5 C
New York
vrijdag 3 juli 2020

Twee weekendafsluitingen A20 richting Gouda in juli

De eerste twee weekeinden worden er tussen knooppunt Terbregseplein en knooppunt Gouda grootschalige asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd en zal snelweg A20 geheel zijn afgesloten. In tegengestelde richting richting Rotterdam blijft de A20 gewoon toegankelijk voor weggebruikers.

In het weekend van vrijdagavond 3 juli om 22:00 uur gaat de weg dicht en pas weer open op maandagmorgen 10 juli om 05:00 uur. Daarnaast gaat de weg ook dicht tussen vrijdag 10 en maandag 13 juli op dezelfde tijdstippen. Rijkswaterstaat heeft het met borden aangegeven.

Rijkswaterstaat legt in het eerste weekend stil asfalt aan richting Gouda. Het werk bestaat uit onderhoud aan het asfalt, voegovergangen, geleiderails, bruggen, viaducten en een verkeersportaal. Volgens van A naar Beter is dit ook de bedoeling in het tweede weekend.

In de eerste drie weekeinden heeft de Provincie Zuid-Holland onderhoud gepland aan de N219 tussen Capelle aan den IJssel en de A12. Hierdoor kan er extra vertraging ontstaan voor omrijdend verkeer tussen Capelle en Nieuwerkerk aan den IJssel. Bij de verzakte kruising ter hoogte van de Kerklaan zijn inmiddels tekens aangebracht voor de aanpassing.

In de dagen voorafgaand aan het onderhoud zijn in de nachtelijke uren meerdere keren de toe en afrit aan de A20 ook afgesloten, Rijkswaterstaat heeft dit met borden aangegeven.

Volg het laatste nieuws

2,270FansLike
322VolgersVolg
496VolgersVolg