8.5 C
New York
donderdag 3 december 2020

Madelon Koelinga brengt prentenboek ‘Een berenleuk feestje’ uit

De 29 jarige Madelon Koelinga uit Waddinxveen brengt een nieuw prentenboek uit. Het boek ‘een berenleuk feestje’ is geschreven en geïllustreerd door Madelon. Madelon komt oorspronkelijk uit Gouderak.

Koelinga is in 2013 ben afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie en schrijft en illustreert met name prentenboeken voor kinderen. Haar debuut was in 2014 met  ‘De schoenenprinses’ in 2014 en haar tweede boek ‘De lekkerste taart’ kwam uit in 2018.

Dit  boek is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar en is een grappig verhaal over vriendschap, elkaars verschillen accepteren en natuurlijk feestjes! Het boek staat nu gepland voor release op 30 juni en kan via bol.com worden besteld.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
553VolgersVolg