8.5 C
New York
donderdag 4 maart 2021

Opgepakte inbreker Hitland blijkt hardleers

De inbreker die afgelopen zondag op Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel na een inbraak op Parc de IJsselhoeve in Hitland is opgepakt blijkt hardleers. In februari werd dezelfde man opgepakt voor inbreken in een chalet aan Klein Hitland. Dat meldt de politie team Waddinxveen-Zuidplas op haar facebookpagina.

De man was opgepakt met een nat pak nadat bewoners de politie hadden gewaarschuwd en de man zijn gaan volgen. De politie heeft de achtervolging ingezet waarbij ook hondengeleiders van de eenheid Den Haag en de handhavers van Zuidplas werden ingezet. Op het park bleek ook in een andere chalet ingebroken te zijn die dag en de betrokkenheid van de verdachte bij deze inbraak wordt ook onderzocht.

De verdachte is nu vastgezet en het Openbaar Ministerie zal beslissen of de verdachte vast blijft zitten tot de rechtszaak.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg