8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Sportstichting Zuidplas zorgt voor verkoeling tijdens zomervakantie!

De afgelopen maanden is hard gewerkt om onze klanten weer te verwelkomen in het binnen- en buitenbad van Sportstichting Zuidplas. Er zijn aanpassingen gedaan in de machinekamer en de juiste chloorwaardes zijn bereikt om het publiek te mogen ontvangen!

Met de warme zomervakantie in het vooruitzicht en toch veel mensen die dit jaar vakantie in eigen land houden is er in samenwerking met gemeente Zuidplas Besloten om het buitenbad te gaan openen. Alle plannen om de juiste veiligheid te waarborgen tijdens deze coronacrisis liggen klaar en zijn goedgekeurd

U en uw kinderen kunnen dus weer gebruik maken van ons mooie buitenbad vanaf 18 juli 2020. Reserveer uw bezoek vooraf en lees goed de voorwaarden op de website en de tijdsloten waarin de verschillende doelgroepen mogen komen zwemmen” laat de sportstichting weten in een persbericht.

Advertentie