8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Dreigende Duitser onder invloed van drugs door politie aangehouden

Op zaterdagavond 4 juli rond 19:15 uur, heeft de politie Waddinxveen-Zuidplas naar aanleiding van een bedreiging met een mes een 33-jarige man uit Duitsland aangehouden.

Een half uur eerder werd op de Middelweg in Moordrecht een melder bedreigd, nadat hij de Duitse man ergens op aansprak. De man trok direct een mes en bedreigde de melder hiermee. Uiteindelijk reed de man weg en keek de politie ondertussen uit naar deze auto.

In Nieuwerkerk aan den IJssel werd de auto door de politie gezien en kon de man worden aangehouden. Het mes, een stiletto, had hij nog in zijn jaszak. Een speekseltest wees tevens uit dat de man onder invloed was van cocaïne en THC. Er is daarom ook bloed afgenomen, wat na onderzoek moet uitwijzen in hoeverre de man onder invloed was. Naast deze feiten bleek ook nog dat de man, in Duitsland, een rijverbod heeft en dus eigenlijk helemaal niet mag rijden.

De man is ingesloten in het cellencomplex van de politie en de recherche zal zich vandaag verder met deze zaak bezighouden.

Bron artikel : https://www.facebook.com/politiewaddinxveenzuidplas/

Advertentie