BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
woensdag 12 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

A20 afgesloten na kop-staartbotsing tussen Gouda en Moordrecht

Autosnelweg A20 is geheel afgesloten tussen knooppunt Gouwe en Nieuwerkerk aan den IJssel. Op dinsdagavond 7 juli rond 20:00 uur heeft er een kop-staartbotsing plaatsgevonden.

Bij deze botsing is een auto op de file ingereden. Twee inzittenden zijn inmiddels vervoerd naar het ziekenhuis, een derde slachtoffer werd onderzocht in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De ravage is groot want de weg, ter hoogte van de toerit Moordrecht ligt vol met brokstukken.

Verkeer krijgt het advies om te rijden via de A12, A4 en de A13 richting Rotterdam. Met bergers wordt met man en macht gewerkt om de weg vrij te krijgen. Rijkswaterstaat verwacht dat er tot 22:00 uur de weg afgesloten blijft.

Volg het laatste nieuws

2,291FansLike
322VolgersVolg
509VolgersVolg