8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Afsluiting Bermweg voor ombouw naar fietsstraat en afsluiting doorgaand verkeer,

De Bermweg in Nieuwerkerk aan den IJssel tussen het Warmoezenierspad en het Kerkhofpad wordt een Fietsstraat, het deel tussen het kerkhofpad en de Loire wordt een (brom)fietspad. Via palen in de weg wordt doorgaand verkeer richting Esse Laag tegengehouden.

De wegwerkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van 13 juli tot en met 28 augustus 2020. Voor die tijd zal de aannemer met aanwonenden contact opnemen over de planning en de tijdstippen waarop de percelen minder goed bereikbaar zijn. Voor doorgaand verkeer is de weg afgesloten en zal worden omgeleid met borden.

Door de aanpassing zal de begraafplaats de Essenhof per auto alleen nog maar via de Burgemeester van der Lindenlaan en Bermweg bereikbaar zijn. De direct omwonenden zijn op 23 april 2020 geïnformeerd over het Voorlopig Ontwerp van de reconstructie.

Voetgangers en fietsers vanaf het Warmoezenierspad richting Capelle aan den IJssel moeten een stukje over rijplaten.

Advertentie