8.5 C
New York
dinsdag 20 oktober 2020

Aangepast programma jeugdvakantieweek Zevenhuizen, Moerkapelle en Moordrecht

Welzijn Zuidplas heeft een aangepast programma gemaakt voor de jeugdvakantie week. Tradiotioneel is het de eerste week van de zomervakantie in Moordrecht, Moerkapelle en Zevenhuizen en de laatste week in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Door de corona maatregelen is het verplicht om zich vooraf aan te melden. Het is mogelijk om zoch voor de gehele week op te geven of voor losse activiteiten. Opgeven kan via de website van Welzijn Zuidplas.

Maandag 20 juli

De week start op maandag 20 juli met pleinactiviteiten in Moerkapelle waar wethouder Jan Verbeek de week zal openen bij Op Moer. Om 11.00 is er knutselen tot een met 6 jaar, het poppentheater (toegang 2 euro) start iom 13:00 uur en om 15:00 geeft Maarten een Freestyle voetbalshow/

Dinsdag 21 juli

Op dinsdag is er onder professionele begeleiding van Defana een workshop Freerunnen in de gymzaal aan de Burgemeester Nederveenlaan in Zevenhuizen. De workshop start om 11 uur en kost 1 euro. De doelgroep is 8 t/m 12 jaar.

Woensdag 22 juli

De woensdag staat in het teken van sport. In Moordrecht is zijn er om 14:00 uur verschillende sport en spelactiviteiten, zoals voetbal, trefbal, hockey en nog veel meer op het Johan Cruyff Court in het Moerhoutpark. Sportstichting Zuidplas en Welzijn Zuidplas organiseren het en de toegang is gratis en voor alle leeftijden.

In Zevenhuizen geeft Welzijn Zuidplas een clinic Basketbal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar aan het basketbalveldje aan de Leliestraat. De clinic start om 14:30 uur en duurt tot 17:00 uur, deelname is gratis.

Vrijdag 24 juli

Op vrijdag is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief van 9,95 een balletje te slaan tussen monsters en dinosauriërs bij Jurassic Golf in Gouda op de grens met Moordrecht. Welzijn Zuidplas is er bij en het kan tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Naast het Cruyff Court veld in het Moerhoutpark in Moordrecht kunnen kinderen tot en met 12 jaar een Vogelhuisje, Masker, Bootje, Fotolijstje of DIY Steen ontwerpje maken. Atelier de Pretletter zorgt voor begeleiding en het kost 2 euro per kind. Kinderen tot en met 8 jaar starten om 13:30 uur, van 8 tot en 12 jaar om 14:30 uur. Bij het opgeven kan worden aangeven wat gemaakt kan worden.

Met zijn allen sluiten Welzijn Zuidplas ook dit jaar de Jeugdvakantieweek weer spetterend af met muziek van DJ Rens tijdens de zwemdisco! Wie een zwemdiploma heeft en tussen de 5 en 12 jaar is mag tussen 19.30 en 21.00 komen zwemmen in de Koornmolen in Zevenhuizen.

Voor alle deelnames moet men zich vooraf opgeven op de website van Welzijn Zuidplas. Kleine kinderen mogen onder begeleiding van ouders/verzorgers deelnemen. Deelname is op eigen risico. Meer info: 0180-310050

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg