8.5 C
New York
donderdag 4 maart 2021

Pechhulp op A20 bij Nieuwerkerk door politie wordt brommen en auto kwijt

Team verkeer van de eenheid Den Haag kwam op de vluchtstrook van snelweg A20 een voertuig met een lekke band tegen bij Nieuwerkerk aan den IJssel in vroege morgen van 17 juli. De bestuurder had geen moersleutel bij en de politie stond klaar om een helpende hand te verlenen met hun moersleutel.

De bestuurder en de bijrijder werden ondertussen door de agenten gecontroleerd op hun identiteitsbewijzen en beiden kwamen niet goed uit de controle. De bestuurder had nog een boete openstaan en die kon hij niet betalen. Hierop werd besloten om het voertuig buiten gebruik te stellen totdat de boete wordt betaald.

De bijrijder van het pechvoertuig werd al een tijd gezocht door het FastNL team van de politie. Dit “Het Fugitive Active Search Team NL” zoekt mensen die hun opgelegde straf blijven ontlopen. De man had nog een gevangenisstraf van 365 dagen open staan die hij nu mag gaan uitzitten.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg