8.5 C
New York
maandag 8 maart 2021

Waterscouts toch op kamp

Zaterdag 18 juli vertrokken de leden van Waterscouting De IJssel uit Nieuwerkerk aan den IJssel naar Hoorn voor hun jaarlijkse kamp ter afsluiting van het verenigingsjaar.

De beslissing om wel of niet op zomerkamp te gaan liet lang op zich wachten maar werd toch mogelijk toen Scouting Nederland, in samenwerking met het inmiddels bekende ‘Outbreak Management Team’, voor zomerkampen een coronaprotocol had opgesteld.

Hierdoor zijn een aantal populaire activiteiten dit jaar helaas niet mogelijk, maar gelukkig kan er wel veel gezeild worden op het Markermeer. Alle scouts zijn erop ingesteld om te genieten van de dingen die wel mogen en gaan een gezellige tijd tegemoet.

Na de zomervakantie, op zaterdag 5 september, starten de opkomsten weer. Kinderen ouder dan 5 jaar kunnen dan weer kennis maken met waterscouting en enkele keren gratis meedraaien op de groep. Wel even vooraf aanmelden via info@waterscouting-deijssel.nl

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg