8.5 C
New York
donderdag 3 december 2020

Vakantierooster Zweminstituut Zevenhuizen

Het zwembad in Zevenhuizen blijft deze zomer open voor diverse zwemactiviteiten. Het bad van 25 meter lang en 10 meter breed is verdeeld in 3 banen, heeft een vaste bodem en loopt van een ondiep (60cm) naar een diep (2 meter) gedeelte. Zin in een frisse duik?
Klik voor het zomerrooster op deze link

Update maatregelen per 6 juli 2020
Reserveren is niet meer nodig. Wel zijn we verplicht te registreren wie deelnemen aan onze activiteiten. Heeft u een abonnement of rittenkaart, dan registreert ons systeem automatisch uw bezoek. Koopt u een los kaartje, dan dient u bij de receptie het registratieformulier in te vullen.

Adres:

Zwembad De Koornmolen
Tweemanspolder 6A
2761 ED Zevenhuizen

https://www.zweminstituut.com/locaties/zwembad-de-koornmolen/

 

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
553VolgersVolg