8.5 C
New York
zondag 27 september 2020

Filmvoorstelling Mees Kees in de wolken in theater Swanla

Donderdag 6 augustus draait de familiefilm ‘Mees Kees in de wolken’ in de theaterzaal van Swanla. De zaal is dan ingedeeld zonder tribune om de anderhalve meter afstand te kunnen garanderen. Om deze reden hebben maximaal 30 personen toegang en is kaarten reserveren dan ook verplicht.

Het verhaal: Als een groot schoolfeest nadert, is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen omdat zij hem een ballonvaart cadeau gedaan heeft. Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan. Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en Tobias redden zodat het feest door kan gaan?

Geregisseerd door Martijn Smits
met Leendert de Ridder, Sanne Wallis de Vries en Ellie de Lange

Aanvang; 14:30 uur (72 minuten)
Genre: Familie/.Komedie
Kaarten € 5,- reserveren (verplicht) via deze link

 

 


Volg het laatste nieuws

2,320FansLike
322VolgersVolg
534VolgersVolg