8.5 C
New York
zaterdag 26 september 2020

Aangepast programma Jeugdweek Moerkapelle

In de laatste week van de zomervakantie wordt de Jeugdweek in Moerkapelle georganiseerd. Dit is een initiatief van drie kerken uit het dorp.

Van maandag 24 t/m donderdag 27 augustus worden er alternatieve activiteiten gepland die georganiseerd kunnen worden met de regels van de RIVM. Het thema: ‘Zoek het Thuis’ staat dit jaar centraal. Het is een gekke tijd, om te voorkomen dat het coronavirus zich verspreid zitten we veel thuis. Er wordt vooral stil gestaan bij het woordje: ‘Thuis’ met een hoofdletter.
De organisatoren hopen door middel van activiteiten die vanuit huis of volgens de juiste regels rondom het coronavirus georganiseerd kunnen worden toch nog iets te laten horen.

Ochtendjeugdweek voor alle jongens en meisjes van 6-12 jaar

De jeugdweek gaat weer beginnen! Alleen gaat het dit jaar wel een beetje anders dan de andere jaren. We komen niet allemaal bij elkaar in Op Moer, maar we organiseren wel iedere dag een activiteit van 10.00 – 12.00 uur, alleen donderdag van 9.30 tot 12.00 uur.

De avondjeugdweek voor alle jongeren vanaf 12 jaar

Tijdens deze week staan we stil bij het thema “Zoek het Thuis” en zullen ontdekken wat de Bijbel tegen ons zegt over dit onderwerp.
We starten elke avond op het plein voor het dorpshuis “Op Moer” in Moerkapelle. Iedereen is welkom! De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 22:00 uur (donderdag vanaf 19.00 uur).

Het belooft weer een leuke week te worden vol met spannende en uitdagende activiteiten, leerzame momenten en ontmoeting met God.

U kunt alle informatie tijdens de jeugdweek vinden op www.jeugdweek.org of op de sociale media.

(Foto’s Jacolien Rog)

 


Volg het laatste nieuws

2,318FansLike
322VolgersVolg
533VolgersVolg