8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Schermdoek in brand in kas Industriestraat Moerkapelle

Bij een Anthuriumkwekerij aan de Industriestraat in Moerkapelle is vrijdagmorgen 21 augustus brand ontstaan. De melding kwam bij de hulpdiensten binnen rond 10.00 uur.

De brandweer uit Zevenhuizen en Zoetermeer schoten direct te hulp. Bij aankomst bleek dat een stuk van een schermdoek boven de bloemen in brand is geraakt. Het vuur bleef beperkt tot een klein gedeelte van de kwekerij. Het brandende doek is tussen het gewas op de grond gevallen. De brandweer heeft met een warmtebeeldcamera uitgebreid gecontroleerd op smeulende resten. Een uur na de melding liet een woordvoerder weten dat alles onder controle was. Volgens de kweker is de schade beperkt gebleven.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg