8.5 C
New York
vrijdag 5 maart 2021

Theaterlessen in Jongerencentrum ’t Blok

Het theater in Jongerencentrum ’t Blok is op zoek naar deelnemers die het vak van acteur willen leren. Iedereen tussen de 12 en 27 jaar oud is welkom.

Frank geeft acteerlessen en werkt als regisseur met de deelnemers aan bestaande klassieke theaterteksten. Het nieuwe seizoen start op dinsdag 1 september. De lessen zijn iedere dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur in de zaal van Jongerencentrum ’t Blok aan het IJsermanpad 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De kosten zijn 25 euro per maand.

Voor meer info kun je contact opnemen met theaterdocent Frank van Zuijlen 06-15654868 Om je aan te melden kan dat bij; jongerenwerker Rick Gort via rick@welzijnzuidplas.nl Meer informatie is terug te lezen in deze flyer.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg