8.5 C
New York
donderdag 29 oktober 2020

Het Taalhuis gaat weer van start!

Vanaf maandag 31 augustus gaan de spreekuren van het Taalhuis van de Bibliotheek De Groene Venen weer van start. Op elke woensdagochtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur kan je met al je vragen terecht bij het Taalhuis, een afspraak is niet nodig.

Aanmelden voor de taallessen, meeleeskring of taalcoach kan ook tijdens deze spreekuren. Zou je het leuk vinden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij het Taalhuis? Ook dan ben je bij het spreekuur van harte welkom.

Het Taalhuis in Nieuwerkerk aan den IJssel is in dorpshuis De Batavier, Batavierlaan 4, 2912SG in Nieuwerkerk aan den IJssel. Als het niet lukt om langs te komen, is het Taalhuis bereikbaar via taalhuis@biblitheekdegroenevenen.nl.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg