8.5 C
New York
zondag 27 september 2020

Bibliotheek Moordrecht en Zevenhuizen volledig open

Naast de vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn vanaf vorige week de Bibliotheek in Moordrecht en in Zevenhuizen ook volledig geopend. Tijdens de corona-tijd en de zomervakantie hebben deze vestigingen andere diensten gedraaid. Gelukkig is dat nu niet meer nodig. De vestigingen zijn open van maandag tot en met zaterdag.

Alle vestigingen van de Bibliotheek de Groene Venen zijn een “anderhalve” meter bibliotheek. Wat houdt dat nu precies in? De Bibliotheken zijn zo ingericht dat het voor alle bezoekers en medewerkers veilig is om de bibliotheek te bezoeken. Houd je dan ook aan de regels van de vestiging.

Wanneer je de bibliotheek bezoekt, gelden eigenlijk dezelfde regels zoals je inmiddels ook bij supermarkten en bouwmarkten gewend bent; er mag een beperkt aantal mensen naar binnen. Ook is er in de bibliotheek een looproute aangegeven. Vergeet niet je bibliotheekpas mee te nemen!

De leestafel en de koffiehoek, gebruik van computers en werkplekken zijn beperkt beschikbaar. Dit kan per vestiging verschillen i.v.m. met mogelijkheden per vestiging. Op de website www.bibliotheekdegroenevenen.nl vind je de exacte openingstijden van alle vestigingen terug.


Volg het laatste nieuws

2,320FansLike
322VolgersVolg
534VolgersVolg