8.5 C
New York
zondag 27 september 2020

BRAinS seizoen start met 100 activiteiten

Welzijn Zuidplas heeft afgelopen vrijdag via de scholen de nieuwe folder voor BRAinS serizoen meegeven waarin dit maal 100 activiteiten staan voor het eerste deel van het seizoen. Dit is voor de 28ste keer dat BRAiNS wordt georganiseerd.

BRAinS (Brede Activiteiten in Scholen) is ieder jaar een samenwerking tussen de gemeente, Welzijn Zuidplas en diverse sportverenigingen, vrijwilligers, organisaties en culturele instellingen en organiseren kennismakingsbijeenkomsten voor de kinderen van de basisschool en onderbouw van het middelbaar onderwijs (BRAinS-XL).

De afgelopen jaren werd keer op keer een record aantal inschrijvingen verbroken en ondanks de coronatijd zijn er 89 BRAinS activiteiten en 11 BRAinS-XL activiteiten die variëren van Groen Scherm foto of videografie en online gamen tot aan sportief Freerunnen, Lasergamen of rolhockey. Wie graag wil knutselen kan ook deelnemen aan diverse activiteiten.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 21 september 2020 via www.mijnbrains.nl


Volg het laatste nieuws

2,320FansLike
322VolgersVolg
534VolgersVolg