8.5 C
New York
zondag 27 september 2020

Progfrog stelt geplande concerten in 2020 uit

De organisatie van ProgFrog stelt alle concerten die op de planning stonden van dit jaar uit. Dat laat de organisatie van deze progressieve rockconcerten weten in een persbericht.

Volgens de organisatie worden de concerten later ingehaald en de reeds aangeschafte kaarten blijven geldig. “Wie het aankoopbedrag terug ontvangen, dat kan, stuur dan een mailtje met je naam, rekeningnummer en de artiest naar info@progfrog.nl” laat de organisatie weten.

In oktober stonden Quel Che Disse Il Tuono (Italië), Cellar Noise en de Oostenrijkse bands Blank Manuskript  and Mindspeak op de agenda om op te komen treden in ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De afgelopen jaren is ProgFrog uitgegroeid tot een begrip in de wereld van Symfonische en Progressieve rock als concertorganisatie. De kleinschaligheid, het zondagmiddag optreden en de snacks zijn inmiddels bekend in Europa. Meer informatie is te vinden op http://www.progfrog.nl/


Volg het laatste nieuws

2,320FansLike
322VolgersVolg
534VolgersVolg