8.5 C
New York
donderdag 16 september 2021

Gemeentehuis Zuidplas onverwachts afgesloten

Het gemeentehuis van Zuidplas is maandagavond 14 september volledig afgegrendeld en verlaten. Het is niet duidelijk wat de oorzaak is van de ongeplande “lockdown”.

Op maandagavond zouden verschillende fractievergaderingen plaatsvinden in het gemeentehuis. Ook zou er een coalitieoverleg plaatsvinden met de wethouders. Voorafgaand zou een petitie aangeboden worden aan wethouder Jan-Willem Schuurman.

De geplande vergaderingen en de overhandiging zijn verplaatst naar hotel Van der Valk. Begin van de avond werden de fractievoorzitters uit de gemeenteraad op de hoogte gebracht van de ongeplande verhuizing naar het hotel.

De gemeente Zuidplas was voor Gouwe IJssel Nieuws maandagavond niet bereikbaar voor een reactie.

 

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
684VolgersVolg