8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Walk&Talk 28 september “Corona & solliciteren” : waar liggen de kansen?

Op maandag 28 september wordt de netwerkbijeenkomst Walk&Talk in de Bibliotheek in Nieuwerkerk a/d IJssel georganiseerd. Het thema van de ochtend is “Corona & solliceren”.

We gaan het hebben over solliciteren tijdens deze bijzondere tijd. Waar liggen de kansen en hoe gaan we er mee om? Wat wilt het UWV van ons als werkzoekenden en hoe kunnen we toch blijven bewegen in de zoektocht naar werk?

De Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor alle werkzoekenden. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, waar je je kunt laten informeren en laten inspireren. Het helpt je op weg in jouw zoektocht naar werk. Elke maand is er een ander thema en vaak zijn er inspirerende gastsprekers. Ook tijdens corona blijven we gewoon deze bijeenkomst organiseren, al is het in een kleinere setting. Aanmelden is nu verplicht, het aantal bezoekers is maximaal 7.

Ben je geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom! Kom langs en laat je inspireren. We starten om 9.30u. Wij eindigen de ochtend om 11.30u. Deelname is gratis en de koffie/thee ook. Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl.

Datum: maandag 28 september 2020 a.s. Start 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur.

Locatie: Bibliotheek de Groene Venen, De Batavier, in Nieuwerkerk aan den Ijssel

Advertentie