8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Peuters….ongelooflijk lief, maar soms ook zo lastig

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in Zevenhuizen de cursus Peuter in Zicht voor ouders met kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Voor de cursus die start op dinsdag 6 oktober 2020, zijn nog plaatsen beschikbaar.

Peuters zijn ondernemend, nieuwsgierig, ontwapenend en ongelooflijk lief. Maar peuters kunnen soms ook lastig zijn. Ze kunnen erg koppig zijn of driftig worden als ze hun zin niet krijgen. Peuters luisteren niet altijd. Ze willen alles ‘zelf doen’ en als ze iets niet willen, zeggen ze ’NEE!’. Herkenbaar?

Bijna alle ouders hebben vragen over de ontwikkeling van hun peuter en over de manier waarop deze zich gedraagt. De CJG cursus ‘Peuter in zicht’ biedt antwoorden. Zo wordt er informatie gegeven over het omgaan met koppig en driftig gedrag. Maar ook over de ontwikkelingsfasen die jouw peuter doorloopt en wat je wel en niet van een peuter kunt verwachten. Bovendien ontmoet je ouders die net als jou in deze fase van de opvoeding verkeren!

Alle ouders uit de regio met kinderen van 1,5 tot 4 jaar zijn welkom!

De cursus vindt plaats op dinsdag 06, 13 en 27 oktober & 03 november 2020 van 19.30 – 21.30 uur in Dorpshuis Swanla, BSO Fit en Fun, Burgemeester Klinkhamerweg 86, 2761 BJ Zevenhuizen.

De cursus kost € 20,- per persoon. (ouderparen krijgen 10% korting) Graag aanmelden via www.cjgcursus.nl (tel. 088-2542384) of via www.cjgzuidplas.nl

Advertentie