8.5 C
New York
zondag 1 november 2020

Cultuurhuys De Kroon toneel van absurdist Alex Ploeg

Harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen vrijdag 9 oktober in hoog tempo op je af. Over het ego in al zijn vormen. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. In de voorstelling fileert Alex Ploeg zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen.

De Volkskrant koos Alex Ploeg tot hét Comedytalent van 2018 en NRC noemde hem één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium. Zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet.

Trouw schreef daarover: “Met zijn moeilijk beheersbare brein herinnert Ploeg aan collega’ s als Ronald Goedemondt en Wim Helsen, ook meesters in het krankzinnig absurdiseren van alledaagse taferelen”.

De voorstellingen zijn try-outs, de eerste om half acht en de tweede om kwart over negen. De toegangsprijs voor beide voorstellingen is 20 euro, inclusief een drankje

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg