8.5 C
New York
woensdag 28 juli 2021

Özcan Akyol vertelt in Dorpshuis Swanla

Op vrijdag 20 november komt Özcan Akyol, ofwel Eus, naar Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. Naast schrijver en columnist, is Eus ook bekend als opiniemaker bij tv-programma De Wereld Draait Door. Hij komt deze vrijdag een lezing geven over zijn werk als schrijver en columnist.

Na zijn opleiding Journalistiek en Nederlands, debuteerde Eus met een kort verhaal in Frontaal Naakt. In 2012 verscheen zijn debuutroman Eus bij uitgeverij Prometheus. Daarna heeft hij nog diverse romans geschreven en zelfs een kinderboek “Wij vieren geen feest”.

Naast schrijver van romans is Akyol ook opiniemaker en columnist. Dit jaar mocht hij het Boekenweekessay schrijven voor de Boekenweek.

Naast de lezing van Özcan Akyol, is er ruimte voor discussie en een signeersessie, op gepaste afstand. Boekhandel Burger is ook aanwezig en verzorgt de beste bijpassende literatuur. 

Nieuwsgierig naar wat Eus beweegt? Kom dan naar Dorpshuis Swanla en ga in gesprek. Het belooft een intrigerende avond te worden. I.v.m. de corona richtlijnen zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus bestel snel jouw kaarten.

Vrijdag 20 november, 20.15u in Dorpshuis Swanla. Toegang is € 12,50. Leden van de Bibliotheek krijgen een korting van €  2,50. Kaartjes zijn te bestellen via de website www.dorpshuisswanla.nl. De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Burger en Dorpshuis Swanla.

Advertentiehttps://www.stzo.nl/

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
674VolgersVolg