8.5 C
New York
dinsdag 1 december 2020

Bibliotheek de Groene Venen zoekt Voorzitter Raad van Toezicht (+video)

De Bibliotheek de Groene Venen, actief in Zuidplas, Waddinxveen en Bodegraven-Reeuwijk is op zoek naar een voorzitter van de Raad van Toezicht van deze organisatie.

In de huidige Raad van Toezicht zitten vijf leden en eind van dit jaar gaat de voorzitter stoppen met deze maatschappelijke taak. De Raad van Toezicht wordt niet alleen toezicht gehouden op de werkzaamheden van de directie maar denkt ook mee met de activiteiten.

De overige leden zoeken een man of vrouw die wel enige bestuurlijke ervaring heeft, het team kan versterken en weet hoe de politieke hazen lopen. Voor wie interesse heeft kan op de website van bibliotheek de Groene Venen meer informatie vinden. Bedoeling is dat de gesprekken plaats vinden plaats in Waddinxveen, Cultuurhuys de Kroon op 10, 11 en 12 november

Gouwe IJssel Nieuws sprak, via de digitale snelweg, met twee leden van de Raad van Toezicht Katja Wetsteijn en Lia Bruins over de vrijgekomen vacature:

Zon op Zuidplas

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
551VolgersVolg