8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Enthousiaste kinderen bij de sportinstuif in Moerkapelle

De kinderen in Moerkapelle konden op dinsdag 20 oktober in Moerkapelle meedoen aan een sportinstuif in Op Moer. Deze sportinstuif was een idee van Rick en Michael, jongeren uit Moerkapelle nadat zij eerder een feest hadden gehouden en meer wilde organiseren om iets voor de jeugd in Moerkapelle te doen.

Met hulp van Welzijn Zuidplas, Op Moer en de sportstichting Zuidplas waren er diverse activiteiten waarbij ook de kinderen van BSO het Ganzennest aansloten en de begeleiding het ook een leuk initiatief vonden.

Uiteindelijk konden 40 kinderen meedoen die tot en met de basisschoolleeftijd waren in verband met de coronamaatregelen De kinderen konden meedoen aan:

-Levend tafelvoetbal,
-Estafette race met skippybal, hockey en basketbal
-Drinkmoment met wat lekkers
-Parcour met springplank, touwen en kast

Advertentie