8.5 C
New York
dinsdag 27 juli 2021

Cursus ‘Leer alles over de iPad’ in de bibliotheek

Als je bezig bent met je iPad vraag je je soms af “Hoe moet ik dit nu weer doen?
Voelt het wel eens alsof het een “strijd” is tussen jou en de iPad? Wil je de iPad leren gebruiken zonder gedoe?

Dat is mogelijk na het afronden van deze cursus. Dan weet je precies: Alle extra’s van het toetsenbord, alles over het installeren (verwijderen en updaten) van apps, het organiseren van alle documenten, alles over de instellingen (geluiden, scherm, e-mail), het delen van je foto’s en nog veel meer!

De lessen worden onder deskundige begeleiding in een rustig tempo gegeven. Wil je meedoen? De cursus bestaat uit twee dagdelen en wordt gegeven in De Bibliotheek De Groene Venen, de Batavier, Batavierlaan 4, Nieuwerkerk aan den IJssel op woensdagen 4 en 11 november tussen 09.30 en 11.30 uur.

In verband met de corona maatregelen is het gewenst om gebruik te maken van uw eigen iPad. Zorg er wel voor dat deze geüpdatet is naar de laatste iOS versie. Mocht u niet over een eigen iPad beschikken dan kunt u een iPad van de Bibliotheek gebruiken tijdens de duur van de cursus.

Tijdens de cursus worden de RIVM maatregelen gehanteerd. Hierdoor is er slechts ruimte
voor een klein aantal cursisten, dus wees er snel bij want vol = vol. Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheek of via: cursus@bibliotheekdegroenevenen.nl Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met alle verdere details. Let op: deze cursus is alleen geschikt voor de tablet van Apple (iPad)

Advertentiehttps://www.stzo.nl/

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
674VolgersVolg