8.5 C
New York
dinsdag 1 december 2020

Vrijwilligers en mantelzorgers krijgen korting

In samenwerking met lokale winkeliers en ondernemers heeft Welzijn Zuidplas weer een kortingsbonnenboekje voor vrijwilligers en mantelzorgers samengesteld. Het boekje bevat maar liefst 48 bonnen die tot en met 7 december 2021 kunnen worden ingeleverd.

Divers aanbod

Het aanbod is ook dit jaar weer heel divers. Er is onder andere korting te ontvangen op levensmiddelen, kleding, cosmetica en sieraden. Ook zijn er een aantal nieuwe aanbieders bijgekomen. Ben je gek op pizza, een Big Mac menu of heb je nog nooit Escape Room Gouda bezocht? Met dit boekje ontvang je leuke korting!

Hoe kom ik aan het kortingsboekje?

Vrijwilligers kunnen het boekje tot en met 18 november gratis bestellen de website ikgeefmijop.nl. Mantelzorgers die bekend zijn bij Steunpunt Mantelzorg ontvangen de boekjes automatisch via Steunpunt Mantelzorg. Zij hoeven dus geen bestelformulier in te vullen.

Wanneer krijg je het boekje?

De boekjes zullen in de eerste week van december worden verspreid. Over de manier waarop word je later geïnformeerd. Heb je nog vragen? Bel dan naar 06 – 14 76 34 09.

Zon op Zuidplas

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
551VolgersVolg