8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Webinar ‘Tieners en sociale druk & groepsdruk’

Op 19 november 2020 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin i.s.m. Tischa Neve een webinar over het ondersteunen van tieners bij sociale druk of groepsdruk. Het is bedoeld voor alle ouders met kinderen van 10 tot en met 18 jaar uit Hollands Midden.

De puberteit is een roerige tijd. Jezelf leren kennen, je staande houden en je plek vinden tussen leeftijdsgenoten én omgaan met alle verwachtingen van ouders, anderen en sociale media. Er wordt steeds meer druk op jongeren gelegd en dat valt niet altijd mee.
In dit webinar geeft bekend kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve ouders praktische tips en staat ze stil bij de rol als ouder als tieners sociale druk of groepsdruk voelen.

Dit webinar vindt plaats op donderdag 19 november van 20.30 tot 21.30 uur.
Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg