8.5 C
New York
woensdag 12 mei 2021

De OverstapRoute naar een middelbare school in Rotterdam, Capelle of Zuidplas

In De OverstapRoute van Koers VO leest u hoe kinderen in schooljaar 2020-2021 overstappen naar een middelbare school in Rotterdam en omgeving, www.deoverstaproute.nl. Hierbij zijn ook het Comenius en het Thorbecke in Nieuwerkerk aan den IJssel bij aangesloten.

De schoolbesturen hebben afspraken gemaakt over de overstap van leerlingen naar de middelbare school. De werkwijze geldt voor de scholen, de leerlingen en de ouders. Ze zijn uitgewerkt in een tijdpad. Voor ouders is er een OverstapRouteKaart gemaakt, waarop de stappen van het hele schooljaar in één oogopslag te zien zijn.

De OverstapRoute zorgt voor duidelijkheid voor alle betrokkenen. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle leerlingen een goede overstap maken naar een middelbare school die past bij hun wensen en kwaliteiten. Dit geldt in het bijzonder voor kinderen die extra aandacht en ondersteuning nodig hebben.

Koers VO vertrouwt erop dat met De OverstapRoute ieder kind een goede start kan maken op een middelbare school die bij hem past. Wilt u vast kijken welke scholen er zijn? Kijk dan op www.koersvo.schoolprofielen.nl.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg