8.5 C
New York
woensdag 12 mei 2021

WALK&TALK online: Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden nu online bij de Bieb

Omdat het nu lastig is om een fysieke bijeenkomst te organiseren, hebben wij iets nieuws: Bibliotheek De Groene Venen gaat online! Walk&Talk Online! Graag willen de medewerkers alle werkzoekenden uitnodigen om deel te nemen aan deze online netwerkbijeenkomst.

Het thema van deze eerste online bijeenkomst is “Solliciteren in de tijd van nu”. Juist nu zijn er veel werkzoekenden. Maar het solliciteren is niet meer wat het vroeger was. Er is ontzettend veel veranderd. Is jouw LinkedIn helemaal up to date? En ben je goed online bereikbaar? Hoe presenteer je je in een online gesprek? Allemaal vragen die je misschien hebt en waar Walk & Talk jou antwoord op gaat geven.

Mediacoach Elja Franken is gastspreker en geeft diverse tips en tops om jouw zoektocht naar werk digitaler te maken en dus in de tijd van nu. Misschien zit je nu veel thuis en is dit het moment om even met andere gelijkgestemden hierover te praten. En het is ook een mooie manier om meer vertrouwd te raken met online bijeenkomsten, praat mee! Meld je aan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl .

Datum: 24 november 2020 Tijd: 9:30 – 11:00, Inloggen vanaf 9:15. Locatie: Online (link wordt gestuurd na aanmelding) Kosten: gratis
Meer informatie op de website www.bibliotheekdegroenevenen.nl

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg