8.5 C
New York
woensdag 20 januari 2021

Game-Inn opent bijzondere spellenwinkel en spelcafé (video)

In de Dorpsstraat in het oude dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel is een bijzondere winkel open gegaan afgelopen week. Bij de Game-Inn staan spellen centraal in allerlei soorten en maten.

Louise Rompes-Hordijk heeft in deze moeilijke coronaperiode toch het lef gehad om haar vaste baan op te geven en het bedrijf te starten. Ze geeft toe dat het wel een gok was maar ja, contracten waren al rond en haar wil was groot. Daarom heeft ze haar plan doorgezet en The Game-Inn open voor de verkoop van allerlei bordspellen en puzzels. “Vooral de puzzels zijn er geliefd en klanten kunnen ze online steeds moeilijker krijgen, hier heb er nog wel wat staan” verteld ze.

Voor Louise is het niet de keuze voor de locatie van de Dorpsstraat niet uit de lucht gegrepen, haar grootouders hadden verderop vroeger een winkel in witgoed en langspeelplaten.

Naast de collectie grote bordspellen zijn er in de winkel ook diverse kleine spelen aanwezig voor als bijvoorbeeld een schoencadeau. Naast een spellenwinkel is The Game-Inn ook een bordspellencafé. Het cafégedeelte blijft nog even gesloten, waardoor spellen spelen op de locatie nog niet mogelijk is. De actuele openingstijden vind je op www.game-inn.nl.


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg