8.5 C
New York
maandag 18 januari 2021

Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas zoekt een nieuwe penningmeester (m/v)

In verband met het vertrek van de huidige penningmeester wil het Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas (SCNZ) graag op korte termijn een nieuwe penningmeester (m/v) aantrekken.

Het SCNZ zet zich in om het culturele leven in de gemeente Zuidplas breed onder de aandacht van de inwoners te brengen. Een en ander vindt plaats door middel van het faciliteren, ondersteunen en coördineren van diverse culturele activiteiten in de gemeente Zuidplas.

De taken van de penningmeester zijn: Het opstellen van begroting, de subsidieaanvraag bij de gemeente, het opstellen van de jaarrekening, tussentijdse financiële overzichten opstellen en, incidenteel, voeren van een projectadministratie en verzorgen van sponsoraanvragen.

Daarnaast moet een penningmeester ook terugkerende werkzaamheden uitvoeren zoals het verzorgen van betalingen van toegezegde financiële bijdragen en beheer van de financiën van de stichting. De penningmeester heeft naast het beheer van alle penningen ook een bestuurlijke taak en denkt mee en beslist mede over beleidsmatige zaken en aanvragen vanuit het culturele veld voor financiële bijdragen voor het uitvoeren van culturele activiteiten.

Het SCNZ heeft wel een paar wensen bij de penningmeester
-Bij voorkeur woonachtig binnen de gemeente Zuidplas;
-Kennis van cultuur en kunst in algemene zin. In het bijzonder is kennis van (en netwerk binnen) het culturele veld van Zuidplas een pré;
-Bestuurlijke ervaring binnen een non-profit organisatie strekt tot aanbeveling;

Het gaat om een onbezoldigde functie. Het bestuur vergadert 6 tot 8 keer per jaar. Wie meer wil weten kan voor verdere informatie contact opnemen bij voorzitter: Marielle Franken en secretaris: Marjanne Roeleveld via info@scnz.nl telefoonnummer secretaris: 06 22255317


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg