8.5 C
New York
donderdag 8 december 2022

Auto te water langs 4e Tochtweg Moordrecht

Een personenauto is vrijdag 27 november in een sloot langs de Vierde Tochtweg bij Moordrecht beland. Het ongeval gebeurde vrijdagmiddag net iets na het middaguur. Omstanders van de naastgelegen tennisvereniging hebben de onfortuinlijke automobilist uit het koude water geholpen.

De man die alleen in de auto zat is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Duikers van de brandweer hebben voor de zekerheid nog een zoekslag gemaakt rond de auto. Daarbij is niemand meer aangetroffen. Ook hebben ze de kentekenplaten veiliggesteld. Een berger haalt de auto uit het water.

Het ongeval gebeurde doordat de automobilist een bocht in de weg gemist heeft. Volgens getuigen was de bestuurder dronken. Volgens een eerste blaastest van de politie is er inderdaad sprake van alcohol. Hoeveel precies onderzoekt de politie nog. Er zijn geen andere verkeersdeelnemers bij het ongeval betrokken.Auto te water 27 november moordrecht

Advertentie