8.5 C
New York
maandag 18 januari 2021

Doe mee aan de kerstwedstrijd van Shofar!

Met kerst in het vooruitzicht organiseert Christelijke boekwinkel Shofar een kerstwedstrijd voor jong en oud. Er kunnen kerstverhalen voor de wedstrijd worden ingezonden en er is een kerstkleurplaat beschikbaar op de website, in de winkel en bij de boekencaravan. Op de website www.boekwinkel-shofar.nl is er meer informatie te vinden over de kerstwedstrijd.

Hoewel het er dit jaar anders uit zal zien, blijft kerst een prachtige tijd. We mogen vieren dat Jezus is geboren, het mooiste cadeau dat we ons maar kunnen wensen. Dit jaar krijg jij de kans om met jouw eigen kerstverhaal een mooie prijs te winnen. Klim snel in je pen en doe mee met de verhalenwedstrijd. Je hebt tot 9 januari om je verhaal in te sturen naar contact@boekwinkel-shofar.nl.

Ben je niet zo’n schrijver? Geen enkel probleem! Er is ook een prachtige kleurplaat beschikbaar. Loop eens langs bij de boekwinkel of bij de boekencaravan die elke vrijdagochtend op het Raadhuisplein staat. Ook is de kleurplaat te downloaden via de website www.boekwinkel-shofar.nl. Je kan de kleurplaat van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.30 uur en 16.00 uur inleveren bij Christelijke boekwinkel Shofar, kerklaan 80.

Een enthousiaste jury kiest voor zowel de verhalenwedstrijd als de kleurwedstrijd drie winnaars. De nummers één winnen een boek naar keuze uit de winkel. De drie winnende verhalen en kleurplaten krijgen een prominente plek op de website. Zaterdag 23 januari zullen de winnaars bekend gemaakt worden, waarna er een veilige, maar feestelijke prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Voor het antwoord op al je vragen kan je gerust contact opnemen met de boekwinkel. Bel naar 0180-769086 of mail naar contact@boekwinkel-shofar.nl.


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg