8.5 C
New York
maandag 18 januari 2021

Ondernemers Oude Dorp Nieuwerkerk nodigen klanten uit via videoboodschap

De ondernemers van het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel hebben een video gemaakt om klanten te benaderen.

Normaal gesproken vieren wij Kaarsjesavond in december, met alle bezoekers van het Oude Dorp. Dit jaar gaat dat dit helaas niet, maar wij willen jullie graag verwelkomen in ons mooie winkelgebied! Daarom hebben wij dit filmpje gemaakt met alle ondernemers van het Oude Dorp! U gaat veel mooie producten en aanbiedingen vinden in de feestelijke decembermaand” laten de ondernemers weten.

De decembermaand is voor de winkeliers het jaarlijkse hoogtepunt en normaal is er een uitgebreide kerstmarkt tijdens Kaarsjesavond waarbij ook de Oude Kerk open is met koorzang en kinderactiviteiten. Ook in de andere dorpen gaan de kerstmarkten door de maatregelen rond het corona virus niet door, net als het midwinterfeest.


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg