8.5 C
New York
zaterdag 6 maart 2021

Politie zoekt dreigende man in Moordrecht

Op vrijdag 4 december heeft de politie om 13:49 uur een burgernetbericht uit laten gaan dat er een man werd gezocht na een bedreiging op de Ooievaarsdreef in Moordrecht.

De politie zoekt een licht getinte man van 38 jaar. Hij draagt een groen t-shirt, donkere broek, blauw/witte slippers en is te voet weg richting de dijk. Wie de man heeft gezien of weet waar hij blijft wordt verzocht 112 te bellen.

Update : De woordvoerder van de politie eenheid Den Haag laat weten dat er onderzoek loopt naar wat er gebeurd is vanmiddag op de Ooievaarsdreef. Daarover worden hangende het onderzoek naar de media geen uitspraken over gedaan. De dreigende man is nog niet aangehouden.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg