8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Aanrijding N207 zorgt voor lange files

Een aanrijding op de Provincialeweg N207 bij de rotonde met de N457 bij Westergouwe heeft op woensdagmiddag 9 december voor lange files gezorgd.

Op deze weg waren 3 motorvoertuigen op elkaar gebotst en hierdoor stond aan beide kanten een lange file. Normaal is het al erg druk op deze weg tussen de A20 en Gouda-West maar een ongeval zorgt ervoor dat de drukte groter wordt.

Bij het ongeval werd 1 bestuurder nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bergers maken de weg weer vrij voor het verkeer maar tot op de snelweg A20 is het filerijden. Vermoedelijk is het ongeval een zogenaamde kop-staart botsing door plotseling remmen en dan te weinig afstand achter het voertuig.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg