8.5 C
New York
maandag 18 januari 2021

Bibliotheek tijdens de lockdown

Als gevolg van de lockdown die maandagavond door de minister-president is afgekondigd, is ook de Bibliotheek De Groene Venen gesloten tot en met 19 januari.

Per direct is de Bibliotheek gestart met een ophaalservice voor gereserveerde boeken. Dit geldt voor de Bibliotheek in Moordrecht, Zevenhuizen en Nieuwerkerk a/d IJssel. Elke werkdag kunnen tussen 14.00 uur en 16.00 uur gereserveerde boeken opgehaald worden. In de periode dat de Bibliotheek gesloten is, blijft het maken van nieuwe reserveringen mogelijk. Dit kan via de website van de Bibliotheek of via de Bibliotheek Wise App. Leden van de Bibliotheek ontvangen een e-mail als er een boek voor hen klaar staat.

Inleveren van boeken kan tijdens de afhaaltijden. In Moordrecht kunnen de boeken worden ingeleverd in de inleverbus. De uitleentermijn wordt voor alle geleende materialen verlengd tot na de lockdown periode. Verder blijft de bezorgdienst aan huis voor iedereen van 70 jaar en ouder gehandhaafd.

De Bibliotheek vraagt iedereen die gereserveerde boeken komt halen, zich te houden aan de geldende RIVM maatregelen. Het is niet mogelijk naast het ophalen van deze boeken ook andere materialen uit te zoeken.

Helaas zijn de geplande fysieke activiteiten in deze periode afgelast. Wel heeft de Bibliotheek een online aanbod, zoals de Walk&Talk online en online taallessen.

Meer informatie over actuele openingstijden en activiteiten is te vinden op www.bibliotheekdegroenevenen.nl


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg