8.5 C
New York
maandag 18 januari 2021

SBKZ start project ´Winterschilder`

De Stichting Beeldende Kunst Zuidplas (SBKZ) organiseerde afgelopen jaar het project “En plein air”. Een project waarbij kunstenaars werd gevraagd om mooie plekjes in de gemeente Zuidplas vast te leggen.

Dat kon in alle mogelijke vormen van beeldende kunst: schilderen, beeldhouwen, fotografie, collages, installaties, multimedia, etc. Aan het project werd door 17 kunstenaars deelgenomen. In de zomer zijn de gemaakte werken getoond via de website van SBKZ (www.sbkzuidplas.nl) en in september werd op enkele locaties geëxposeerd.

SBKZ roept nu kunstenaars op om te gaan deelnemen aan een nieuw project: “De Winterschilder”.

In principe kan elk onderwerp worden gekozen, als het maar “iets” met winter heeft te maken. En ook nu is het weer vormvrij qua techniek. Als men deel wil nemen dan moet men zich opgeven via een mail naar: sbkzuidplas@gmail.com

Deelname is voor Vrienden SBKZ gratis. Niet-Vrienden betalen een bijdrage van € 15.

Voor dat bedrag ben je van januari t/m augustus 2021 Vriend van SBKZ, dus als men nu Vriend wordt, heb je die kosten er al uit! – Rekeningnummer t.n.v. SBKZ is NL95RABO0316 1614 89.

Als het werk af is, moet een foto opgestuurd worden naar genoemde mailadres. Het kunstwerk wordt dan weergegeven op de website www.sbkzuidplas.nl. Bedoeling is om ook, op een later tijdstip, een live-expositie te organiseren.

Het project loopt van 21 december 2020 tot en met 20 maart 2021, Wintertijd! SBKZ hoopt op een grote deelname!


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg