8.5 C
New York
zaterdag 6 maart 2021

Automobilist gewond na aanrijding op rotonde Kerklaan

Een automobilist is zondagmiddag 20 december rond kwart voor vier gewond geraakt bij een aanrijding op de rotonde van de Kerklaan met de Batavierlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. De mogelijke oorzaak wordt door de poltie verder uitgezocht maar lijkt een voorrangsfout te zijn.

De ambulance en brandweer waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. De gewond geraakte automobilist werd behandeld in de ambulance en is later zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse de rotonde afgezet maar enkele automobilisten vonden het nodig om toch langs de afzetting te rijden.

Uiteindelijk kon de voorste wagen zelf verder rijden maar waren bestuurder en bijrijder erg geschrokken. De politie heeft het voertuig van de gewond geraakte automobilist van de rotonde afgeduwd en een berger heeft het voertuig meegenomen. De politie heeft wat foto’s gemaakt en zal verder de zaak op papier zetten. Na een kwartier was de rotonde weer vrijgegeven voor het verkeer.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg