8.5 C
New York
zaterdag 13 april 2024

Meedenken en meewerken aan nieuwe skatebaan Moordrecht?

Hoe tof zou het zijn om straks te skaten en/of steppen op een zelfontworpen skatebaan? De skatebaan in Moerhoutpark te Moordrecht wordt binnenkort vernieuwd en dit wil Jeugdwerk Zuidplas graag met jullie samen willen ontwerpen.

Ben jij tussen de 12 en 27 jaar en vind jij het leuk om mee te denken en werken aan een nieuwe skatebaan? Geef je dan nu op! Mail jouw naam, telefoonnummer en leeftijd naar shawni@welzijnzuidplas.nl t.a.v Skatebaan Moordrecht.

Dat de skatebaan in Moordrecht aan vervanging toe is, bleek tijdens de inventarisatie van speeltuinen door het CDA afgelopen voorjaar. In de houten platen zitten gaten waar een kindervoet of hand in past, zoals in het onderstaande filmpje.

Advertentie