8.5 C
New York
zaterdag 24 juli 2021

Crash gestolen auto zorgt voor files op eerste kerstdag

Een crash van een gestolen auto op de A12 bij het Gouwe Aquaduct zorgde voor files op de wegen in onze regio.

De politie was bezig met een achtervolging toen de gestolen wagen een politievoertuig probeerde in te halen en daardoor crashde. Twee inzittenden uit het voertuig zijn aangehouden waarbij een van de twee eerst in het ziekenhuis nagekeken moest wordne .

Door de crash waren er op de A12 3 van de vier rijkstroken een tijd afgesloten en ontstonden grote files op de A12 en A20 en werd er een deel van het verkeer over de N457 gestuurd. Rond 12 uur in de middag werd een groter aantal rijstroken van de A12 weer vrijgegeven. Hierdoor lostte de files op beide snelwegen en de N457 weer snel op.

Advertentiehttps://www.stzo.nl/

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
672VolgersVolg