8.5 C
New York
woensdag 1 december 2021

Auticafé over online media

De tweede dinsdag van deze maand in dit gloednieuwe jaar komt er alweer aan! Dat betekent dat er op deze dinsdagavond 12 januari weer een Auticafe is in jongerencentrum ‘t Blok (IJsermanpad 1) te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Leuk om elkaar weer te zien en gezellig bij te kletsen. Muziekje erbij en lekkere hapjes. Deze avond is het thema online media. Wat laat je wel (of liever niet) zien online van jezelf en hoe vind je je weg online als je op zoek bent naar informatie?

Het is wegens de maatregelen rondom corona verplicht om je via de mail (kim@welzijnzuidplas.nl) van tevoren op te geven. De tijd is veranderd in lijn met de maatregelen. De avond begint een half uurtje eerder om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 22.00 uur. Je bent van harte welkom! 

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
709VolgersVolg